1. <td id="zx5fz"><option id="zx5fz"></option></td>
    <acronym id="zx5fz"><label id="zx5fz"><listing id="zx5fz"></listing></label></acronym>
    <big id="zx5fz"><strike id="zx5fz"></strike></big>
  2. <td id="zx5fz"></td>
    英語四級 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
    關閉

    如果碰到什么問題,
    您可以添加微信客服,進行咨詢

    > 英語四級 > 英語四級語法 >  內容

    大學英語四級語法習題及答案(2)

    所屬教程:英語四級語法

    瀏覽:

    qinting

    2022年03月14日

    手機版
    掃描二維碼方便學習和分享

    學習語法首先要學習句子,因為句子是人類語言的核心,通過對句子的分析理解,可以更好的掌握語法。下面是小編整理的大學英語四級語法習題及答案(2),希望對你的語法學習有所幫助!

     

      1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

      A. column B. combination C. comb D. classified

      2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

      A. plug B. paint C. shoot D. upset

      3.Please put your _______ on this application form.

      A. site B. silly C. shower D. signature

      4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

      A. picture B. suit C. stomach D. optical

      5.This dress is made of _______, isn’t it?

      A. nylon B. monument C. mutual D. nod

      6.Jack wants to be _______ when he grows up.

      A. a bar B. a cousin C. an opponent D. an astronaut

      7.She failed to call the office to _______ her appointment.

      A. greet B. miss C. ruin D. cancel

      8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

      A. fried B. ideal C. juice D. maid

      9.What is the total circulation of this _______?

      A. leather B. pale C. journal D. wagon

      10.He gave us a very good description of the _______ of this university

      A. lawyer B. orient C. layout D. oven

     

      1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C

     


    用手機學英語,請加聽力課堂微信公眾號:tingclass123
    用戶搜索

    瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思柳州市柳啤生活區英語學習交流群

    • 頻道推薦
    • |
    • 全站推薦
    • 推薦下載
    • 網站推薦
    免费午夜福利在线看片,好爽…又高潮了十分钟试看,亚洲精品NV久久久久久久久久,日本XXXX高清色视频在线播放