1. <td id="zx5fz"><option id="zx5fz"></option></td>
    <acronym id="zx5fz"><label id="zx5fz"><listing id="zx5fz"></listing></label></acronym>
    <big id="zx5fz"><strike id="zx5fz"></strike></big>
  2. <td id="zx5fz"></td>
    中考英語 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
    關閉

    如果碰到什么問題,
    您可以添加微信客服,進行咨詢

    > 中考英語 > 中考英語聽力 > 英語閱讀理解與完形填空(中考沖刺) >  第59課

    [沖刺中考]英語閱讀與填空:10-Friday 生活故事 230詞

    所屬教程:英語閱讀理解與完形填空(中考沖刺)

    瀏覽:

    qinting

    2022年06月10日

    手機版
    掃描二維碼方便學習和分享

    10-Friday 生活故事 230詞

    題材: 生活故事  詞數: 230  建議閱讀時間: 5分鐘

    根據文意選出能填入空白處的最佳選項。

    As soon as he finished his homework,Eric jumped onto his bicycle and rode off in the direction of the beach.While he was  1  along,he thought about the whales.He hoped he would see them again today.After he got to the beach,Eric  2  his bicycle behind a bush so that no one could see it from the road.Then he ran down onto the sand.

     3  it was only four in the afternoon,the sky was already growing dark.Eric frowned.If it  4  he wouldn't be able to see the whales because they would stay in deeper water.He hurried along the beach  5  the rocks.They were the best place to watch the whales from because of their  6  .

    Before Eric reached the rocks he felt a drop of water on his head.“Oh no!”he thought.“Now the whales will stay in the deep water and I won't be able to  7  them!”But just then he saw a large shape on the beach.It was a young whale!The whale had come too close to the shore and got stuck on the  8  !At first the whale didn't move at all and Eric thought it was  9  .Then he saw its tail move weakly.Eric turned and ran through the rain as fast as he could back to his bicycle.He had to get  10  !Unless they got the whale back in the water soon,it would die and Eric couldn't let that happen.

    生詞

    frown v. 皺眉:Sarah frowned and shook her head.薩拉皺著眉搖了搖頭。

    get stuck  陷入(不能出來),被困??;擱淺:Our car got stuck in the ditch,and we had to get a tow-car to pull us out.我們的小車陷在溝里,只好找一輛拖車把我們拖出來。

    1.A.riding B.running C.getting D.walking

    2.A.sent B.hid C.took D.got

    3.A.As B.Since C.Because D.Although

    4.A.shone B.snowed C.rained D.blew

    5.A.into B.off C.to D.from

    6.A.length B.size C.height D.shape

    7.A.watch B.kill C.catch D.save

    8.A.soil B.beach C.grass D.water

    9.A.dead B.pretty C.lovely D.alive

    10.A.care B.water C.medicine D.help

    參考譯文

    埃里克一做完作業,就跳上自行車朝著海邊騎去。當他一路騎行時,他滿腦子想的都是鯨。他希望今天能再次看到它們。到了沙灘后,埃里克把自行車藏在一片灌木叢的后面,這樣馬路上的人就看不見了。然后他朝著下面的沙灘跑去。

    盡管才下午4點,但天已經變暗。埃里克皺了皺眉。假如下雨他就看不到鯨了,因為它們會待在深水里。他沿著沙灘朝礁石跑去。因為礁石比較高,站在上面看鯨是最理想不過的。

    當埃里克來到礁石時,他感到有一滴水落在頭上?!班?,別!”埃里克想,“如果鯨待在深水里,我就看不到它們了?!闭谶@時,他看見沙灘上有一個大家伙。是一頭幼鯨!一開始,這頭鯨根本沒動,埃里克還以為它死了呢。后來他看見鯨的尾巴無力地擺了擺。埃里克轉過身來,冒雨朝著他放自行車的地方飛奔而去。他得搬救兵。除非他們立刻把鯨弄回水里,否則它就會死去,埃里克不能讓這樣的事發生。

    參考答案

    Friday 1.A 2.B 3.D 4.C 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.D


    用手機學英語,請加聽力課堂微信公眾號:tingclass123
    用戶搜索

    瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思上海市錦翔大樓英語學習交流群

    • 頻道推薦
    • |
    • 全站推薦
    • 推薦下載
    • 網站推薦
    免费午夜福利在线看片,好爽…又高潮了十分钟试看,亚洲精品NV久久久久久久久久,日本XXXX高清色视频在线播放